0

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

H αγάπη, η επιθυμία, οι προσωπικές εμπειρίες, ο ενθουσιασμός  για τα οργανικά και φυσικά καλλυντικά γέννησαν το κατάστημα “Natural Care”, ένα κατάστημα με ζωντάνια, ψυχή, σεβασμό στους   καταναλωτές και το περιβάλλον….

όπου κι αν πας ….πήγαινε με όλη σου την καρδιά

“ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ”

Η επιχείρησή  μας δραστηριοποιείται στην πώληση φυσικών καλλυντικών  από την Ελλάδα και το εξωτερικό και από εταιρίες που δίνουν έμφαση στον συνδυασμό έρευνας και επιστήμης με διαφορετικά δραστικά συστατικά και την συνέργεια αυτών με φυσικό τρόπο.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πιστοποιημένα φυτικά, οργανικά και βιολογικά  προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας και την φροντίδα της υγείας σας. Στην βάση των προϊόντων μας βρίσκονται αιθέρια έλαια, βότανα και προσεκτικά ελεγμένα συστατικά τα οποία έχουν επιλεγεί για την καθαρότητά τους , τα άφθονα θρεπτικά συστατικά τους και την αποτελεσματικότητά τους στη βελτίωση του δέρματος και τις υγείας.

Επιπλέον μέσα από το Blog μας, θα σας ενημερώνουμε για φυσικές λύσεις υγείας και ευεξίας που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σας.